Omnium1

BonPensa AB

"Hälsa är inte allt.

- Men utan hälsa är allt inget"

 

Arthur Schopenhauer (1788-1860)

Tysk filosof

 

Förbättrad hälsa!

Snabbare!

Succéprodukten nu i Sverige!

 

Det schweiziska företaget Swiss Bionic Solutions har de senaste decennierna varit ledande inom energimedicin (PEMF - Pulse Electro Magnetic Field) för hemmabruk och menar att deras senaste produkt Omnium1, kan förbättra hälsan.

 

Det är en utrustning som skapar pulserande elektromagnetiska fält som liknar de magnetiska fält som jorden naturligt omges av. Många människor idag lever med för svag magnetisk påverkan vilket krävs för att blodet skall cirkulera på ett optimalt sätt. Denna utrustning kompenserar denna brist. Omnium1, den fantastiska "magnetmattan", som bygger på mycket solida vetenskapliga grunder där bl a NASA i en stor har studie visat att tekniken PEMF (Pulserande Elektro- Magnetiska Fält) ger den bästa effekten (läs vidare i boken PEMF) för stärkande och återbyggande av hälsan.

 

Genom att använda utrustningen under ca 8-10 minuter, kommer de elektromagnetiska pulserna att syresätta blodet och cellerna. (Läs mer om PEMF) Produkten har internationellt blivit en succé och har redan sålts i hundratusentals exemplar.

Kontakta mig så ska jag hjälpa dig köpa din egen utrustning. En investering i din hälsa!

 

Själv är jag mycket nöjd daglig användare och har upplevt mycket positiva resultat.

 

Klicka här för kontakt

KONTROLLENHET

 

Omnium1 är kontrollenheten som är utvecklad, konstruerad och designad i Schweiz. Kontrollenheten kan användas som en vanlig modern Andriodsurfplatta utan begränsningar. Du kan surfa på nätet via WiFi, skicka och ta emot e-post samt ha fullständig tillgång till Android-appar. Den helt nya Androidversionen 4.4.2 ”KitKat” ingår och driver program som du behöver för att kunna använda Omnium1.

 

Omnium1 s surfplatta har särskild hög batteriprestanda (14,8V, 9000 mA/h) och är den hittills första läsplattan som är utrustad med två serieportar. Dessa två portar gör att du kan ansluta och styra av ett brett spektrum av hårdvara för bl a hälsa, friskvård och fitness som exempelvis mätning av blodtryck, blodsocker, ECG, EEG, hjärtfrekvens-variabilitet. Du kan även använda analoga applikationer som iMRS One eller OmniBrain, Omnium1 som med en enda kontrollenhet.

 

Genom Omnium1 kan du varje dag aktivt förbättra sin av hälsa i ditt eget hem. Tack vare sin mångsidighet och prestanda får du möjlighet att på ett enkelt sätt få kontroll på din hälsa och aktivt jobba förebyggande för att förbättra din hälsa.

 

PEMF- utrustning

 

iMRS One består av ett programpaket och en intelligent omvandlare, som omvandlar de digitala styrsignalerna till analoga, pulserande, elektromagnetiska fält. IMRS One ansluts till Omnium1 och är världens första PEMF system med Androidplattform. Den tekniska plattformen utgår från den hittills mest sålda och mest populära PEMF-systemet i världen för hemmabruk, iMRS.

Den nya generationen av tillbehör är OmniMat för hela kroppen, OmniPad för delar av kroppen och OmniSpot för fokuserad behandling.

 

Programvaran är mycket intuitiv och lätt att använda. Tydliga ikoner gör det lätt även för ovana användare av surfplattor. Utrustningen är av hög kvalitet och kan genom sin konstruktion enkelt och smidigt transporteras. Välj det paket som passar dina önskemål. Det går också bra att komplettera sin utrustning senare.

 

Sverige och EU får utrustningen levererad från Tyskland vilket innebär lägre, tysk, moms. Alla kontakter sker dock med en lokal representant i Sverige på svenska.