Om PEMF

Trött?

Ont?

eller vill förebygga?

Tänk om alla kunde få samma "utdelning" på att använda PEMF tekniken som jag fått!!

 

Några exempel:

 

  • Mindre värk i muskler - snabb återhämtning
  • Bättre sömn - en grund för hälsa
  • Sällan förkyld - kommer en dag och försvinner sedan
  • Högre energi - att göra och att orka

 

Sedan ger användningen effekter i form av:

 

  • Meditation och avkoppling under behandling
  • Sköna vanor och rutiner

 

Investera i dig själv!

 

Hur mycket är det värt att kunna göra allt det där man vill. Utan att vara sjuk så ofta. Utan att ha ont. Utan att vara trött.

 

Inget kommer gratis! Det bara är så...

 

Se filmen på Youtube! https://www.youtube.com/watch?v=jEAw_E_4EUs

 

 

Äntligen har en lätt tillgänglig bok skrivits om pulserande elektromagnetiska fält, PEMF (Det finns hur mycket vetenskapliga artiklar som helst på www.pubmed.org)

 

Författaren Bryant Meyers har läst på och skrivit om tekniken men även själv testat och utvärderat annan utrustning, t ex baserat på infrarött ljus eller laser. Författarens rekommendation om man ska satsa på hälsobringande utrustning är att skaffa sig en PEMF-utrustning.

 

Boken har en egen hemsida och författaren bjuder dig att läsa några kapiltel gratis! Den går att beställa på Adlibris eller Bokus för ca 135 kr.

 

Vill du köpa din egna PEMF-utrustning?

 

Kontakta mig så ska jag berätta hur!

Vad står PEMF för?

 

Termen PEMF betyder pulserande elektromagnetiska fält. Genom att använda den här typen av unika och pulserande elektromagnetiska frekvenser och med olika intensitet stärks hälsan hos både människor och djur.

 

Forskning visar på (finns över 11 000 publicerade rapporter på pubmed.org) att pulserande fält

med låg energi inom frekvensområdet för det biologiska fönstret (3-25 Hz), samt de inre och yttre vågmönster från jordens magnetfält (7,83-11,79 Hz) skapar avsevärda positiva förändringar i kroppen. I det fall du vill investera i en förbättrad hälsa för dig själv och familj ska du investera i PEMF-utrustning. iMSR och Omnium1 är sådan utrustning.

 

iMRS står för intelligent magnetresonansstimulering. Genom att använda t ex Omnium1, kan du stimulera alla dina, ca 75 biljoner, celler i kroppen. Som ett resultat av denna effektiva stimulering av alla cellmembran producerar cellerna mer energi. Denna energi stärker kroppens egna självläkande krafter och ökar mikrocirkulationen av blod och lymfa som förbättrar transporten till och från cellerna.

 

Några minuter, en eller flera gånger om dagen, skapar stora skillnader för hälsan!

 

Läs mer på iMRS.com eller omnium1.com

 

Effekter

 

Det engelska TV-bolaget BBC har gjort en dokumentär om det schweiziska produktionsbolaget Swiss Bionic Solutions och produkten iMRS, en föregångare till Omnium1.. Är du intresserad av att se denna välgjorda film, klickar du på länken nedan. Speltiden är ca 28 minuter.

 

Titta på filmen >>

BonPensa AB